Aan de slag met WordPress

Aan de slag met Wordpress

Als je altijd al je eigen blog wilde beginnen, maar niet weet waar je moet beginnen, dan ben je hier aan het juiste adres! Hier zijn enkele eenvoudige stappen om aan de slag te gaan met je eigen blog op WordPress.

Meld je aan voor een account

WordPress.com is een gratis service waarmee je een blog op hun platform kunt maken en deze kunt beheren. Dit is geweldig omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het hosten van je eigen website of domeinnaam (je kunt gewoon hun domein gebruiken), en het wordt geleverd met alle basisfuncties die je nodig hebt voor bloggen, zoals het plaatsen van nieuwe inhoud, het modereren van reacties en het delen van foto’s en video’s online voor anderen om te zien. Online marketing bureau Utrecht helpt je met alles wat je nodig hebt om je WordPress website naar een hoger niveau te tillen.

Kies een thema/ontwerp

Zodra je je aanmeldt voor een account op WordPress.com, is een van de opties “Ontwerpen”, waarmee je kunt kiezen uit verschillende thema’s die gratis kunnen worden gedownload vanuit het dashboard zelf. Ze moeten aan bepaalde vereisten voldoen zoals responsief zijn op meerdere apparaten (mobiele telefoons/tablets). Je kunt een WordPress website laten maken als je hier zelf niet goed in bent. Op deze manier heb je voldoende vrije tijd om andere dingen te doen.

De ultieme gids voor WordPress voor online marketeers

WordPress is een geweldig platform voor marketeers, of je nu nieuw bent of niet. Het is gemakkelijk te gebruiken en aan te passen, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zijn site snel aan de gang wil krijgen zonder uren te spenderen aan codes. Als je wilt dat je website een succes wordt, moet deze er goed uitzien en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit betekent een mooi ontwerp en intuïtieve navigatie, zodat mensen gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken op je site zonder problemen te hebben met het navigeren door al je inhoud. Het is algemeen bekend dat het maken van een WordPress-site een van de eenvoudigste manieren is om een ​​zakelijke website te lanceren, maar het handhaven ervan is niet zo eenvoudig als we misschien denken. Er is veel meer te doen dan het plaatsen van materiaal om lezers te trekken.

Related Post