Menu

Menu

Online marketing

Online marketing uw website goed vindbaar

Online marketing is de manier waarop uw bedrijf zicht presenteert op het internet. Is uw bedrijf wel te vinden als potentiƫle klanten naar uw dienst of product op zoek zijn in zoekmachines zoals Google? Marketingbureau Bakker is gespecialiseerd in online marketing. Wij bekijken eerst uw huidige situatie en kijken onder andere op welke pagina's uw link staat, of er bedrijfsprofielen zijn in online bedrijvengidsen en wat hiervan het effect is. Een goede online marketing begint met een seo analyse.

Linkbuilding

Dit is het plaatsen van zo veel mogelijk, het liefste branche gerelateerde links vanaf externe website naar uw website. Dankzij ons internationale netwerk van collega marketeers kunnen we snel en effectief uw link plaatsen op verschillende website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw bedrijf een vermelding krijgt op vele startpagina's en online bedrijvengidsen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Link Zakelijk, Bedrijven in Kaart en Alle ondernemers Groningen.

Betalen voor bezoekers en advertenties

Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen kunt u ervoor kiezen om te betalen voor bezoekers op uw website. Dit kan d.m.v. "Pay-per-Click" advertenties waarbij u een ingesteld bedrag betaald per bezoeker. Het meest gebruikte platform hiervoor is Google Awords. Een andere mogelijkheid is het betalen voor een banner of voor een bedrijfsprofiel. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand/jaar. Via de link in de advertentie of op de profielpagina komen er bezoekers op je website. Een goed voorbeeld hiervan is Oostgrunn.nl waarbij een profielpagina niet alleen voor meer bezoekers zorgt maar ook nog eens je vindbaarheid in Google vergroot. Omdat er vele manieren zijn om online te adverteren adviseren wij u graag! Wij helpen u bij het kiezen van het juiste advertentiekanaal.

Het effect meten

Meten is weten, dat geldt ook voor de online marketing. De gratis tool Google Analytics is hiervoor onmisbaar. Hiermee kunt u niet alleen zien hoeveel bezoekers er op uw website zijn, maar nog belangrijker: hoe ze op uw website komen, via welke link, via welke zoekwoorden en zelfs waar uw bezoekers vandaan komen. Bovendien kunt u zien wat de verhouding is tussen bezoekers die via Windows, Apple of met een mobiel of tablet uw website bekijken. Deze informatie kunnen we gebruiken om uw online vindbaarheid te vergroten. Heeft u nog geen Google Analytics op uw website? Neem contact op zodat wij het voor u kunnen activeren.

Continue proces

De online marketing is een continue proces en stopt nooit. Er zal constant gewerkt moet worden om de goede positie de verkrijgen en te behouden om zo de concurrentie voor te blijven. Marketingbureau Bakker kan in overleg met u, voor een vast bedrag per maand, wekelijks marketingwerkzaamheden uitvoeren. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392