Menu

Menu

Marktonderzoek

Marktonderzoek nieuwe bedrijven, producten of diensten

Als u een nieuw product of dienst in de markt wilt zetten, dan is het verstandig om vooraf te onderzoeken wat de potentie is en wat er aan concurrentie is. Marketingbureau Bakker helpt bedrijven bij het onderzoeken van de markt, de kansen, de concurrentie en de doelgroep.

Startende ondernemers

Tijdens het aanloop naar de oprichting van uw eigen bedrijf heeft u veel te regelen. Maar denkt u ook aan een goed marktonderzoek? Misschien is het idee dat u in uw hoofd heeft wel iets te rooskleurig, of denkt u te veel "in the box", terwijl als u even "out of the box" kijkt er nog zo veel mogelijkheden zijn. Een goede inzicht van de markt zorgt voor meer succes met uw bedrijf en minder onzekerheden. U weet wat uw markt is en kan uw bedrijfsvoering hier op afstemmen en doelgericht te werk gaan.

Nieuwe producten of diensten

Voor bestaande bedrijven is het verstandig om met de tijd mee te gaan. Het is verstandig om in te spelen op de vraag door het lanceren van nieuwe producten of diensten. Maar zijn deze producten wel goed afgestemd op de vraag? Is het product of dienst geschikt om langere tijd aan te blijven bieden? Ligt het wel in lijn met de andere producten of diensten? Dit zijn allemaal vragen die Marketingbureau Bakker voor u onderzoekt, met een objectieve kijk als externe specialist.

Heeft u een idee of de droom om ondernemer te worden? Vraag ons om advies! Neem contact op voor een afspraak.


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392