Menu

Menu

Marketingbureau Bakker uit Beerta

Bakker Marketingbedrijf Noord-Nederland Groningen

Marketingbureau Bakker is in 2015 van start gegaan en is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing. Met een passie voor het hele process tussen aanbieder en afnemer, helpen wij ondernemers om de juiste keuzes te maken en zo het maximale bedrijfsresultaat te behalen.

Danny Bakker, eigenaar van Marketingbureau Bakker denkt met u mee en bouwt graag een goede relatie op met zijn klanten. Dit is de basis om u en uw bedrijf te leren kennen en zo het beste advies te geven en resultaten te halen waar u tevreden mee bent.

Met een moderne kijk op het internet, kennis van Social Media en online vindbaarheid kunnen wij u ondersteunen bij het hele online plaatje van uw bedrijf. Daarnaast geven wij uitleg en ondersteuning zodat u ook zelf op een professionele manier gebruik kunt maken van Social Media.


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392