Menu

Menu

Enquêtes en klanttevredenheidsonderzoeken

Enquetes klanttevredenheidsonderzoek feedback kwaliteit

Weet u wel hoe uw klanten over uw geleverde dienst of product denken? Dat is in de praktijk vaak niet helder. Door middel van een enquête of korte vragenlijst kunnen uw klanten op een laagdrempelige manier hun mening geven.

Feedback

Met een gefundeerde feedback van uw klanten kunt u de kwaliteit van uw diensten of producten verbeteren, maar ook eventuele klachten van ontevreden klanten oplossen. Een tevreden klant is voor uw bedrijf goud waard! Er is niets zo belangrijk als mond-tot-mondreclame!

De aanpak

Marketingbureau Bakker brengt samen met u de wensen in kaart, het doel van het klanttevredenheidsonderzoek en de juiste aanpak. Daarna beginnen we met de uitvoering: het opstellen van de vragenlijst, het bellen, mailen of bezoeken van uw klanten. Uiteraard houden we met u contact over de resultaten of vatten het samen in de eindconclusie. Wilt u meer weten? Neem contact op voor een afspraak.


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392