Menu

Menu

Marketingdiensten

Succesvolle marketing voor uw bedrijf met Marketingbureau Bakker

Marketingbureau Bakker biedt ondernemers een breed scala aan marketingactiviteiten. Wij streven ernaar om u zo veel mogelijk te ontzorgen op het gebied van marketing, bedrijfsuitstraling en reclame. Zowel online als offline.


Onze diensten zijn onder te verdelen in 6 kerntaken:

Online marketing

Dit is de manier waarop uw bedrijf zicht presenteert op het internet. Is uw bedrijf wel te vinden als potentiële klanten naar uw dienst of product op zoek zijn in zoekmachines zoals Google? Lees verder »

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Als u online goed gevonden wilt worden, dan is het essentieel dat uw website tot in elk detail geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Wij analyseren uw website en zetten de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Lees verder »

Social Media

De ontwikkeling van moderne fenomeen zijn nauwelijks bij te houden. Wij zorgen ervoor dat u geen kansen laat liggen! Het professioneel inrichten en ook het onderhouden van Facebook, Twitter, Google+, etc. is bij ons in goede handen. Lees verder »

Huisstijl en drukwerk

De uitstraling van uw bedrijf op drukwerk en in reclame-uitingen zijn een belangrijk onderdeel van uw marketing. Wij verzorgen het ontwerp van logo's en huisstijlen en leveren goed en betaalbaar drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, rolbanners etc.Lees verder »

Acquisitie

Vindt uw het moeilijk om potentiële klanten te bereiken of bestaande klanten te onderhouden? Marketingbureau Bakker helpt uw graag een handje mee! Lees verder »

Marktonderzoek

Heeft u het idee om een nieuw product of dienst te lanceren? Of wilt u een bedrijf oprichten? Marketingbureau Bakker denkt met u mee. Wij analyseren de markt, uw doelgroep en adviseren u over de kansen en bedreigingen. Lees verder »

Enquêtes en klanttevredenheidsonderzoeken

Een goede feedback van uw klanten is belangrijk om de kwaliteit van uw producten of diensten zo hoog mogelijk te houden. Wij verzorgen voor u enquêtes om de klanttevredenheid te meten Lees verder »


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392