8 eigenschappen van een bank-app die je zal verrassen

8 eigenschappen van een bank-app die je zal verrassen

Mobiele apps zijn ontworpen om functies te hebben die een geweldige klantervaring bieden, zodat gebruikers de app vaak gebruiken. Evenzo biedt een mobiele bank-app innovatieve functies die voldoen aan de dagelijkse behoeften van de klant.

Platforms voor mobiel bankieren stellen iemand in staat om gemakkelijk alle banktaken voor consumenten uit te voeren, zoals geld storten, geld tussen rekeningen verplaatsen, financiële hulp aanvragen en rekeningen betalen. Sommige internetbankieren-apps, zoals die van IDFC FIRST Bank, bieden innovatieve tools die helpen bij het beheren van geld, het plannen van rekeningbetalingen, het doen van investeringen en het instellen van waarschuwingen. Hier zijn enkele onderscheidende kenmerken van de app voor persoonlijk internetbankieren uitgebreid toegelicht.

Snel toegang tot uw bankrekening

De IDFC FIRST Bank mobiel bankieren app biedt veilig inloggen door middel van multi-factor authenticatie. Het helpt u toegang te krijgen tot uw bankrekening en eenvoudig uw saldo te controleren. Ook kunt u wanneer u maar wilt de recente transactiehistorie en het afschrift inzien. Met de app voor mobiel bankieren kunt u ook andere taken uitvoeren, zoals het bijwerken van uw profiel, rekeningvoorkeuren en het vergrendelen en ontgrendelen van uw bankpas of creditcard.

Maatwerk

Met de geavanceerde app voor mobiel bankieren kunt u het functiemenu aanpassen om direct toegang te krijgen tot de meest gebruikte tools. U hoeft niet door pagina’s te bladeren als u geld wilt overmaken, betalingen wilt regelen, saldo’s wilt controleren en investeringen wilt doen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw eigen menu te maken om ze allemaal vanaf één plek te openen.

Start een spaarbankrekening

IDFC FIRST Bank is een van de beste servicebanken in India die een superieure digitale bankervaring biedt. Hiermee kunt u direct een spaarrekening openen door uw persoonlijke gegevens in te dienen, uw PAN- en Aadhaar-gegevens te verifiëren, geld te storten en video KYC in te vullen. Met het digitale account beschikt u over beveiligd internetbankieren, vooraf goedgekeurde leningaanbiedingen, eenvoudige creditcardbeheerservices en een geconsolideerd investeringsdashboard.

Meldingen instellen en meldingen ontvangen

U kunt waarschuwingen instellen voor lage minimumsaldi, creditcardbetalingen en ongeautoriseerde toegang tot uw account. Anders dan dit, kunt u meldingen ontvangen voor ontvangen betalingen en andere bankactiviteiten op de mobiele app van IDFC FIRST Bank.
Budgettering

Met de innovatieve tools krijg je inzicht in je bestedingspatroon. De Income & Expenses Analyzer helpt u uw uitgaven bij te houden, uitgaven onder verschillende koppen te categoriseren en kasstromen te vergelijken. De tools helpen je bij een betere financiële planning en budgettering.

Eenvoudige overboekingen

Met deze bank-naar-bank-app voor geldoverdracht kunt u geld van de ene rekening naar de andere overzetten bij een andere bank of binnen dezelfde bank. Hiermee kunt u al uw bankrekeningen koppelen en geld overboeken vanaf één platform met behulp van de betalingsmethoden zoals NEFT, RTGS, IMPS en UPI.

Snel facturen betalen

U kunt nu direct uw energierekeningen betalen door ze in te plannen voor betalingen in de mobiele app. Het geeft je de mogelijkheid om een ​​‘Adhoc’ of ‘AutoPay’ betaling in te stellen. Voordat de rekeningen automatisch worden betaald, stuurt de app je herinneringen en meldingen.

Slimme filters

U kunt bepaalde transacties bekijken met behulp van slimme filters, die u helpen ze te categoriseren op basis van datum, naam en betalingswijze.

De behoeften van klanten veranderen en banken blijven hun apps updaten om een ​​positieve klantervaring te bieden. Als u op zoek bent naar de meest geavanceerde app voor persoonlijk internetbankieren, download dan nu de mobiele IDFC FIRST Bank-app.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *