Menu

Menu

SEO, zoekmachineoptimalisatie

SEO uw website optimaliseren voor de zoekmachines

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands genaamd Zoekmachineoptimalisatie. SEO is onmisbaar om een website goed vindbaar te maken. Marketingbureau Bakker verzorgt de SEO op een nette manier zodat het een langdurig effect heeft. Dit wordt ook wel "White hat SEO" genoemd en is de door Google geoorloofde manier.

SEO werkzaamheden zijn de basis voor de vindbaarheid van een website in zoekmachines zoals Google. Wij analyseren uw huidige website en kijken onder andere naar de volgende punten:

Trefwoordenanalyse

Wij onderzoeken welke trefwoorden, ook wel keywords of zoekwoorden genaamd, voor uw bedrijf relevant zijn. Wij onderzoeken waar potentiƫle klanten op zoeken, wat eventueel de synoniemen zijn en welke woorden de concurrenten gebruiken. Het is belangrijk dat uw website de juiste trefwoorden bevat en desgewenst zetten wij de juiste trefwoorden op uw website. Het juist gebruik van verschillende trefwoorden vergroot uw vindbaarheid in Google.

Haal het maximale uit uw website! Neem contact op zodat wij zo snel mogelijk uw website kunnen analyseren.


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392