Blogadvertenties – 6 manieren om blogadverteerders te vinden

Blogadvertenties - 6 manieren om blogadverteerders te vinden

Een goede manier om inkomsten te genereren met uw site is door simpelweg zakelijke adverteerders voor blogadvertenties te accepteren, bijvoorbeeld door tekstgebaseerde advertenties of banners te accepteren. Welk type advertentiemethode u ook kiest, de eerste factor is het ontdekken van adverteerders die advertenties op uw blog willen plaatsen. Hier zijn 6 manieren die u kunt gebruiken om blogadverteerders te ontdekken.

Markeer duidelijk de advertentieruimte waarin u advertentie accepteert

In plaats van blanco te vertrekken op ruimte die u eenvoudigweg accepteert, kunt u duidelijk stellen dat mensenruimten “te koop” zijn. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om een ​​afbeelding “Advertentie hier” of “Uw advertentie hier” te maken en deze op te hangen voor die plaats waar u de advertentie gewoon accepteert.

Maak individuele ruimtes klikbaar. Als iemand op de locatie klikt, komen ze op de pagina terecht die duidelijk op weg is om hier te adverteren. In wezen moet u een specifieke pagina maken die exclusief is bedoeld voor het vermelden van alle kosten, bepalingen voor verschillende advertentieruimte. Zorg ervoor dat u een berichtpagina of e-mails opgeeft waarmee mensen rechtstreeks contact met u kunnen opnemen

Vind blogadverteerder positief

Naast het passief plaatsen van beschikbare advertentieruimte, is het ook geen probleem om mensen te vinden die positief over blogadvertenties denken. Door dat te doen, kunt u adverteerders kiezen en accepteren die u het leukst vindt. Als u dus individuele blogadverteerders wilt benaderen, moet u in uw e-mailbrief het volgende opgeven:

  • Een makkelijke introductie over jezelf
  • Leg kort uit die worden gebruikt om contact met hen op te nemen
  • Leg in het kort uit dat las vegas dui advocaat hun sponsors of advertenties nodig heeft
  • Beknopte uitleg over de voordelen van adverteren binnen je blog
  • Voeg informatie over uw kosten, voorwaarden en andere informatie over adverteren in uw blog toe
  • Zorg voor informatie over alles waar uw site over gaat, uw publiek en de hoeveelheid verkeer die u maandelijks heeft, enz.

Sponsoring aanbieden

Blogsponsoring is continu als een trend online. Want een groeiend aantal bedrijven heeft de potentie van blog ervaren als één verlengstuk van de reclamecampagne. Onder blogsponsoring werk je zorgvuldig samen met je adverteerder en promoot je hun service en product positief in je blogpublicatie. Daarnaast kan uw site ook het embleem van de adverteerder en het bedrijfsembleem bevatten.

Overigens kun je een sponsordeal sluiten door een beetje op te splitsen in je blog die uitsluitend bedoeld is voor het promoten van je gesteunde product. Deze specifieke blogadvertenties zijn effectief in het geval dat uw website extreem populair was terwijl u uitgebreide bezoekers aanbood die regelmatig op uw web gericht zijn.

Niche-onderzoek

Een alternatieve manier om advertentie-opties voor blogs te vinden, is door niche-onderzoek te gebruiken. Niche-onderzoek is niet alleen voor online marketing, maar ook voor technologie, niet alleen om blogadverteerders te lokaliseren. Dit kan echt de procedure zijn:

Gebruik een zoekopdracht terwijl u het primaire trefwoord gebruikt dat u momenteel in uw blog target.

Zoek uit of er momenteel advertenties zijn die onder dit zoekwoord worden afgedrukt. Als dat het geval is, ontdek dan individuele bedrijven terwijl u de site-URL gebruikt.

Bel ze en ontdek of ze erover nadenken om op je blog te adverteren.

Links uitwisselen

Andere blogs die eerder links met u uitwisselen, kunnen daarnaast een potentiële adverteerder zijn. Want nadat ze uw site hebben gevonden en links met u hebben uitgewisseld, vinden ze uw site hoogstwaarschijnlijk vol potentieel, zodat ze een connectie met u willen uitwisselen. Daarom kun je ze een e-mail sturen en weten of ze erover nadenken om advertenties voor die blog te plaatsen.

Maak gebruik van personen die een e-mail achterlaten voor die blog

De volgende benadering om mensen te vinden die nadenken over blogadvertenties is het feit dat u uw advertentieruimte kunt aanbieden aan mensen die eerder een bericht of bericht hebben vermeld dat aan uw behoeften voldoet. Individuen die mensen zouden moeten overwegen om hun advertenties op uw blog te plaatsen.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *