Menu

Menu

Acquisitie, klantenwerving

Acquisitie verkoop klantbeheer relaties

Vindt u het moeilijk om potentiƫle klanten te bereiken? Of heeft u moeite met het onderhouden van uw bestaande klantenbestand? Marketingbureau Bakker helpt uw graag een handje mee. Wij nemen voor u de acquisitie over. Dit kan via fysieke bezoeken, tijdens beurzen op uw stand, maar ook telefonisch of via e-mail.

Klantenwerving

Heeft u een product of dienst wat "aan de man" gebracht moet worden? Dan kunt u Marketingbureau Bakker inzetten voor de acquisitie. Samen met u bepalen we de beste strategie. Wij gaan voor uw bedrijf op pad voor de promotie en verkoop.

Laat wat van u horen!

Het is belangrijk om uw bestaande klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf of markt. Daarmee zorgt u voor klantenbinding. Ook hiermee kunnen wij helpen. Denk bijvoorbeeld aan het periodiek versturen van een nieuwsmailing of acties met eventuele kortingen voor terugkerende klanten. Het is bewezen dat acties gericht op klanten die al eerder zaken met u hebben gedaan resulteert in meer omzet.

Beurzen

Heeft u een extra vertegenwoordiger voor uw bedrijf nodig tijdens beurzen? Ook dan kunt u Marketingbureau Bakker inschakelen. Wij zijn representatief en leren snel hoe uw bedrijf werkt en welke producten of diensten uw aanbiedt. Wij zorgen voor een enthousiaste en actieve houding op uw beursstand.


Website beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392